Szűz Mária vigyázott a vagyonra
Címlap / Őrület / Szűz Mária vigyázott a vagyonra

Szűz Mária vigyázott a vagyonra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Vallási kegyhelyen rejtette el 40 ezer dollár értékű ritka érméit egy nő az Egyesült Államokban, hogy Szűz Mária vigyázzon rájuk - megtette. 

 

A nő elutazott lakhelyéről és élete megtakarítását - 7,6 millió forintnyi összeget - bank helyett inkább a Mount St. Mary Egyetem területén lévő kegyhelyen rejtette el, a lehullott levelek alá dugta. A kincset azonban a söprögetők megtalálták, és azt hitték, igen bőkezű adománnyal áldotta meg a kegyhely gondozóit a sors. Átadták az egyetem vezetésének, amely értesítette a rendőrséget és banki széfben helyezte el az érméket a nyomozás lezárásáig.


Közben visszatért tulajdonosuk, aki nem lelte pénzét, mire érdeklődni kezdett a kegyhely gondnokságán, nem találtak-e értékes érméket. Pénze visszakerült hozzá, de az egyetem biztonsági főnökének tanácsára és kíséretében immár egy banki széfben helyezte biztonságba.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 975 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x