Emberi zsírért gyilkoltak
Címlap / Őrület / Emberi zsírért gyilkoltak

Emberi zsírért gyilkoltak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

A zsírjukért embereket gyilkoló bűnbandát számoltak föl tegnap Peruban. 


Rendezvénynaptár
A perui hatóságok egy brutális gyilkosságsorozat nyomára bukkantak, amelyben emberek tucatjait ölték meg azért, hogy a testükből kinyert zsiradékot jó pénzért eladják gyógyszeripari és kozmetikai cégeknek - Európába is. A limai rendőrség azt állítja, hogy nemrég letartóztatott egy férfit, akinél bizonyíthatóan emberi zsiradék volt.

Eddig minden kétséget kizárólag egyetlen olyan gyilkosság bizonyítékai vannak meg, amelyekben a zsír leszívása lett volna az indíték. Az egyik elfogott bűnöző vallomása, és egy kokainültetvényen talált holttest alapján állítja ezt a rendőrség. A bandának több külföldi, köztük két olasz tagja is volt, és megfelelő nemzetközi kapcsolattal is rendelkezett a portéka értékesítéséhez.

A peruiak szerint egy liter emberi zsiradékért a bűnözők 10 ezer eurót kértek. Áldozataik egyszerű vidéki emberek, főleg földművesek voltak, akiket állásajánlattal csábítottak el hazulról.


Egyes kozmetikai szakértők az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozva kétségeiknek adtak hangot a hír valóságtartalmát illetően, mert szerintük az emberi zsír nem hiánycikk a piacon, könnyen beszerezhető, sokan ingyen felajánlják.

Idén eddig legkevesebb hatvan ember tűnt el az érintett perui tartományban, Huánucóban.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2092 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x