Félnek a tigrisek az ebédjüktől
Címlap / Őrület / Félnek a tigrisek az ebédjüktől

Félnek a tigrisek az ebédjüktől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Annyira megszelídültek a tigrisek egy kínai állatkertben, hogy félnek a kosztjuktól, nevezetesen az eleven csirkéktől. 

 

A nem éppen oroszlánszívű tigrisek öten vannak, mindannyian fehérek, így elég ritkák. Gondozóik megpróbálták feléleszteni bennük ősi ösztöneiket azzal, hogy élő csirkéket eresztettek be hozzájuk, hadd lássák a látogatók, miként vadászik egy belevaló tigris.

A próbálkozás csaknem teljesen visszafele sült el. Bár a csirkék nem kezdtek vadászni a tigrisekre, a nagymacskák megrémültek a verdeső szárnyasoktól - melyek persze szintén féltek. A tigrisek még csak meg sem merték közelíteni a baromfikat, illetve egyet mégis. Az a csirke bátor lehet, mert unalmában elbóbiskolt, és ekkor szedte össze minden bátorságát az ötös fogat. Már csaknem elérte a baromfit, amikor az felébredt, rikácsolni kezdett, mire a tigrisek úgy szétfutottak, mintha az életükért kellene menekülniük.


Az állatkert most azt tervezi, hogy betesz egy igazi vad tigrist a szelídek közé a vadászélet tanítómesteréül. Ha ez sem jár sikerrel, akkor csökkentik nem élő baromfis étekadagjukat, hogy éhségükben ráfanyalodjanak a vadászatra - adta hírül a Chingqing Morning Post című kínai lap.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1721 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x