HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-19
Címlap / Őrület / Félnek a tigrisek az ebédjüktől

Félnek a tigrisek az ebédjüktől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-19

Annyira megszelídültek a tigrisek egy kínai állatkertben, hogy félnek a kosztjuktól, nevezetesen az eleven csirkéktől. 

 

Rendezvénynaptár
A nem éppen oroszlánszívű tigrisek öten vannak, mindannyian fehérek, így elég ritkák. Gondozóik megpróbálták feléleszteni bennük ősi ösztöneiket azzal, hogy élő csirkéket eresztettek be hozzájuk, hadd lássák a látogatók, miként vadászik egy belevaló tigris.

A próbálkozás csaknem teljesen visszafele sült el. Bár a csirkék nem kezdtek vadászni a tigrisekre, a nagymacskák megrémültek a verdeső szárnyasoktól - melyek persze szintén féltek. A tigrisek még csak meg sem merték közelíteni a baromfikat, illetve egyet mégis. Az a csirke bátor lehet, mert unalmában elbóbiskolt, és ekkor szedte össze minden bátorságát az ötös fogat. Már csaknem elérte a baromfit, amikor az felébredt, rikácsolni kezdett, mire a tigrisek úgy szétfutottak, mintha az életükért kellene menekülniük.


Az állatkert most azt tervezi, hogy betesz egy igazi vad tigrist a szelídek közé a vadászélet tanítómesteréül. Ha ez sem jár sikerrel, akkor csökkentik nem élő baromfis étekadagjukat, hogy éhségükben ráfanyalodjanak a vadászatra - adta hírül a Chingqing Morning Post című kínai lap.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1691 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x