Parfümök miatt büntetik az eBay-t
Címlap / Őrület / Parfümök miatt büntetik az eBay-t

Parfümök miatt büntetik az eBay-t

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-29

Egy francia bíróság 1,7 millió euró (462 millió forint) kártérítés kifizetésére kötelezte az eBay online áruházat, mert engedély nélkül árulta a francia LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) luxusipari óriáscég parfümjeit. 

 

Pierre Gode, az LVMH képviselője szerint a bíróság azután rendelte el a kártérítés kifizetését, hogy az eBay megsértette azt a korábbi ítéletet, amelyben az internetes áruházat eltiltották a luxusipari cég márkáinak, többek között a Kenzo, Givenchy, Christian Dior és Guerlain parfümjeinek értékesítésétől.

"A bíróság hétfői döntése LVMH azon jogát védi, hogy eldöntheti, milyen formában képzeli termékei értékesítését" - hangsúlyozta Gode.

Alexander von Schirmeister, az eBay franciaországi részlegvezetőjének közleménye szerint a döntéssel a vásárlókat büntetik.

Szeptemberben a francia bíróság már 80 ezer euró kártérítésre kötelezte az eBay-t, mert az interneten kínált árucikkek között hamis LVMH termékek jelentek meg.

(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 1842 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x