Cipővel dobálták a cipődobálót
Címlap / Őrület / Cipővel dobálták a cipődobálót

Cipővel dobálták a cipődobálót

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Saját módszerével találta magát szemben az az iraki újságíró, aki tavaly egy bagdadi sajtótájékoztatón George Bush akkori amerikai elnök felé hajította cipőjét. 

 

Muntaszir az-Zaidit kedden egy párizsi sajtóértekezleten támadták meg saját módszerével, a lábbeli nem találta el, a férfi mögötti falon landolt. Az új cipődobáló kiléte és motivációja egyelőre nem ismeretes.


- Ellopta a technikámat - jegyezte meg később az-Zaidi.

A támadó gyorsan elillant, ám a sokak szemében hősnek tekintett férfi testvére, Majszan utána eredt és a termet elhagyva cipővel dobálta meg.


Zaidi valóságos népi hős lett az arab világban, rendkívüli tisztelet övezi. Tettéről az az általános vélekedés az arabok között, hogy jogos, hazafias cselekedet volt. Bírósági elítélésekor tiltakozó megmozdulások voltak egyebek közt Marokkóban, Egyiptomban, a Gázai övezetben és Londonban is, szabadulása alkalmából pedig ünnepségeket tartottak és ajándékokkal halmozták el.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 1049 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x