Festette a csecsemő haját, hogy álcázza a félrelépést
hirdetés
Címlap / Őrület / Festette a csecsemő haját, hogy álcázza a félrelépést

Festette a csecsemő haját, hogy álcázza a félrelépést

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Négy éven át festette kisfia haját egy orosz anyuka, mert a gyerek nem a férjétől volt, de aztán a férj rájött a turpisságra, s a gyerek végre találkozhatott édesapjával. 


Rendezvénynaptár
A Komszomolszkaja Pravda című orosz lap szerint a történet akkor kezdődött, amikor Marija vőlegénye elutazott Északra pénzt keresni, a lány pedig belebolondult Irekbe, akivel társaságban ismerkedett meg. Irek el is vette volna a lányt, de az úgy döntött, hogy mégis a vőlegényéhez megy, s kérte Ireket, hogy tűnjön el az életéből.

Marija később egészséges kisfiúnak adott életet, de a gyerek haja vörös volt, akárcsak Ireké, míg Marija férje kreol bőrű, hollófekete hajú férfi volt.

A nő rögtön a szülőotthonban feketére festette a csöppség haját, először szempillafestékkel, aztán pár hónap múlva átváltott tartós hajfestékre. Négy év elteltével azonban valahogy hanyagabbá vált. A férj előbb csak gyanakodni kezdett, aztán rájött az igazságra és elvált.

Marija visszatért szülővárosába, hagyta lenőni a gyerek haját, s a fiút elvitte Irekhez, hogy legalább egy kis tartásdíjat kapjon tőle, de a férfit megkérte: ne mondják meg a gyereknek, hogy ő a papája. 

Irek örült sokáig nélkülözött fiának, s olyan jó viszonyba került vele, hogy a kis Marat felkérte: legyen a papája, lám, még hasonlítanak is egymásra.

Marija végül még a gyereket fekete hajjal ábrázoló családi fotókat is megsemmisítette.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 


 
 
[ 5802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x