A maffia mentette meg a bankokat a válságban?
Címlap / Őrület / A maffia mentette meg a bankokat a válságban?

A maffia mentette meg a bankokat a válságban?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A hitelválság mélypontján a maffia a becslések szerint 352 milliárd dollárt mosott tisztára a legnagyobb bankokban, melyek szemet hunytak a bűncselekmény felett. Szükségük volt ugyanis a pénzre: az alvilág volt a likvid pénz egyetlen forrása az adott időszakban. 

 

A The Observer című brit lap az ENSZ kábítószerekkel és bűnszervezetekkel foglalkozó szervezetének vezetőjét, Antonio Maria Costat idézte. Szerinte ez a bűncselekményekből származó, de mozgósítható pénz mentett meg több nagy bankot az összeomlástól a hitelválság mélypontján, ugyanis ez volt a végső forrása a bankközi hiteleknek.

- Ez rengeteg pénz - fejtette ki Antonio Maria Costa. - Elég lenne egy amerikai invázió finanszírozására a világ túlsó végén, vagy az ember Mars utazására.

Szerinte a drogkereskedelemből származó pénz "már nem a matracban van", hanem a bankrendszerben. Most már legális pénzként be lehet fektetni.

A brit bankszövetség szóvivője elméletnek minősítette az elhangzottakat és kijelentette: látni szeretnék a bizonyítékokat, amelyek alátámasztják Costa állításait.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 1708 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x