Agyonütik a bankárokat - játékból
Címlap / Őrület / Agyonütik a bankárokat - játékból

Agyonütik a bankárokat - játékból

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Bankárok agyonütésével ütik agyon az időt egyre többen Nagy-Britanniában, és olyannyira népszerű az új hobbi, hogy hiány van kalapácsból. 

 

A bankárverő csak játék, lényege, hogy bankárok fejei bukkannak fel játéktáblán, a hancúrozni vágyónak pedig rájuk kell csapni a játékkalapáccsal. Minél több bankárt üt fejbe, annál jobb - neki. Egy játszma fél perc.

A bankárcsapós játék előfutára a vakondverő, mely lényegében ugyanilyen.


A bankárfejek kopaszok és egyenarcúak, mert "úgy vélem, az emberek számára a bankárok arctalanok" - mondta Tim Hunkin, a feltaláló, illetve vakondból bankárra újító. Játéka nem kapható, üzletének boltíve alatt lehet vele játszani. Egy menet 120 forintnak megfelelő összeg.

- Természetesen a bankárok sohasem veszítenek, akkor sem, ha a játékos nyer. Ilyenkor megszólal egy bankár, mondja, hogy "Ön nyert. Nyugállományba vonulunk, nagyon köszönjük az adófizetőknek nyugdíjunkat" - tette hozzá.


Nagy-Britanniában különösen népszerűtlenek lettek a bankárok a gazdasági válság miatt, fejbe verésük ezért is ilyen népszerű.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1284 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x