Kampusch nem ment vissza elrablójához
Címlap / Őrület / Kampusch nem ment vissza elrablójához

Kampusch nem ment vissza elrablójához

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

A 21 éves Natascha Kampusch energikusan tagadja azokat a sajtójelentéseket, amelyek szerint a 8 éves rabságát befejező szökése előtt is sikerült kétszer kiszabadulnia, de önként visszament volna elrablójához, Wolfgang Priklopilhoz, aki szabadulása után azonnal öngyilkos lett. A lány fájlalja, hogy a sajtó hazugságokat terjeszt, ellenőrizetlen forrásokból, amikor megkérdezhetné őt, vagy az ügyészséget is. 

 

A 8 évig fogvatartott Natascha megerősítette, hogy többször próbált megszökni. Volt hogy néhány másodperc alatt elfogta a fogva tartója, de volt, hogy már a kertkapunál volt, amikor összeesett és elvesztette az eszméletét, mivel annyira gyönge és alultáplált volt akkoriban.

Elrablása körülményeit ma is különleges bizottság vizsgálja, mert komoly gyanú van arra, hogy az öngyilkos Priklopil mellett más résztvevője is lehetett a bűncselekménynek, bár a lány váltig azt állítja, hogy nem tud másról. Priklopil egyik barátja azonban már bevallotta, hogy közvetlenül Kampusch szökése előtt tudomást szerzett a rejtegetett lányról.
 
 
 
[ 7173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x