A zalaegerszegi Csuka Attila a világrekorder DJ
hirdetés
Címlap / Őrület / A zalaegerszegi Csuka Attila a világrekorder DJ

A zalaegerszegi Csuka Attila a világrekorder DJ

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Megdöntötte a maratoni diszkózás világrekordját a zalaegerszegi Csuka Attila; a hobbilemezlovast 93 órás diszkózás után vastapssal, pezsgőbontással köszöntötték a zalaegerszegi Venatus szabadidőközpontban. 


Rendezvénynaptár
A rekordkísérlet pénteken este 10 órakor kezdődött. A négy napon, négy éjszakán át tartó zeneszolgáltatás után kedd este 7 órakor az utolsó számot együtt énekelte az új "világrekorder" az ünneplőkkel, majd bejelentette, hogy fáradt ugyan, de az összegyűltek kedvéért kívánságműsorral tovább folytatja a diszkózást.

A 93 órás rekordkísérletet egymást váltva megfigyelők, szemtanúk, szakorvosok, szakápolók kísérték végig. A lemezlovas a négy nap alatt nyolcóránként tarthatott csak 15 perces szüneteket; mint mondta a "holtponton" a szabadidőközpontba betérő baráti társaságok, érdeklődők segítették át.


Sebestyén István, a magyarországi rekordok regisztrátora az MTI kérdésére elmondta: Csuka Attila teljesítményét jegyzőkönyvek, képek, összefoglalók alapján hitelesítik majd, és számolják ki, mennyi időt töltött zeneszolgáltatási tevékenységgel. Ha a dokumentumok is azt igazolják, hogy túlszárnyalta az eddigi teljesítményt, új magyar rekorder lehet, átveheti a magyarországi rekorder diplomát és eredményével bekerül a magyarországi rekordok bázisába.

A 15 perces pihenőidőket nem számítva jelenleg 89 óra 22 perc az érvényes DJ-rekord, ezzel szemben Csuka Attila több mint 90 órás rekordot állított fel. A maratoni diszkózás 87-órás Guinness-rekordját az ausztrál Matt Promo állította fel, azt 2007 augusztusában a salgótarjáni Szegezdi Krisztián döntötte meg. A salgótarjáni fiatalember rekordja úgy ért véget, hogy 92 órás diszkózás után elaludt és csak a kórházban tért magához.

Magyarország évente 50-100 rekord-kísérletet jelentenek be, az elmúlt években több száz rekorder bizonyított, és mutatott be rendkívüli emberi teljesítményt - mondta el Sebestyén István. A regisztrátor tájékoztatása szerint azonban a pontos adatokat nem ismerjük, mert nincs a világon egységes rekordadatbázis, és a közhiedelemmel ellentétben a Guinness-féle könyvkiadó adatbázisa sem az.
 


 
 
[ 2988 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x