Hat bikát ölt a meg az ifjú matador
Címlap / Őrület / Hat bikát ölt a meg az ifjú matador

Hat bikát ölt a meg az ifjú matador

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Hat bikát ölt meg egy szombat délután rendezett bikaviadalon egy 16 éves spanyol matador. Az eredmény a veterán torreádoroknak is a becsületükre válna, kiváló teljesítményéért a fiú az egyik bika fülét is megkapta kitüntetésként. 


Rendezvénynaptár
Jairo Miguel Sanchez Alonso, aki 2007-ben majdnem életét vesztette egy mexikói bikaviadalon, egy két és fél órás bemutató keretében mutatta fel a páratlan eredményt.

A délnyugat-spanyolországi Caceres arénájában megrendezett viadalon a 16 éves matador egy 435 kilós bikát is megölt egyetlen szúrással. Ennek a fülét kapta meg kitüntetésként, mivel ez jelenti a bikaviadalok egyik fődíját.


Spanyolországban a matadorok átlag életkora 25-30 év. Jairo Muguel korábban négy évig Latin-Amerikában élt és vett részt bikaviadalokon, és csak akkor tért vissza hazájában, amikor betöltötte 16. életévét. E korhatár alatt ugyanis az ibériai országban nem versenyezhet.

Különösen ritka, hogy egy ilyen fiatal matador hat bika ellen is ringbe szálljon, ez nagy fizikai és szellemi összpontosítást igényel.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x