Egy cseh férfié a jégtábláról kimentett kutya?
Címlap / Őrület / Egy cseh férfié a jégtábláról kimentett kutya?

Egy cseh férfié a jégtábláról kimentett kutya?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Egy 40 éves cseh férfi azt állítja, hogy ő a gazdája annak a kutyának, amelyet egy lengyel hajó legénysége mentett meg egy sodródó jégtábláról a Balti-tengeren. 

 

A férfi az interneten látta a kutya biztonságba helyezéséről szóló felvételeket, és az állatban azonnal felismerte saját kutyáját, Harikot. Az állat még 2004-ben tűnt el - írta csütörtökön a Pravo című cseh napilap.

"Abban az időben Harik 11 éves volt, és igen mozgékony. Szerette a gyerekeket, mindenkivel megbarátkozott, imádott emberek társaságában lenni... Sokáig kerestük, de nyomtalanul eltűnt, valaki elvihette gépkocsiján " - monda az észak-csehországi Hejnicében élő Vaclav Bartos.

Amikor a lengyel hajó legénysége január végén megpillantotta a kutyát a jeges Balti-tengeren, már 24 kilométerre volt a parttól. Először azt hitték, hogy fóka van a jégtáblán, majd amikor rájöttek, hogy kutyát látnak, kiszabadították, és elnevezték Baltiknak.

Lengyel állatvédők kitüntették a tengerészeket, amiért ilyen zord körülmények között megmentették az állatot, és még Lech Kaczynki államfő is gratulált nekik.

A mentőakció bemutatása után hatan is jelentkeztek az állat tulajdonosaként, de a kutya egyikükben sem ismerte fel a gazdit. Ezért a hajó legénysége örökbe fogadta őt, és a minap kihajózott vele a Balti-tengerre.
 
 
 
[ 1252 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x