Az óceán mélyéről kerültek elő egy nyaralás fényképei...
Címlap / Őrület / Az óceán mélyéről kerültek elő egy nyaralás fényképei

Az óceán mélyéről kerültek elő egy nyaralás fényképei

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Az Atlanti-óceán vizébe ejtette fényképezőgépét egy dél-afrikai házaspár, amikor New Yorkból Southamptonba tartottak a Queen Mary 2 óceánjárón 2008 októberében. 

 

A kamera később fennakadt egy spanyol halász hálójában a nyugat-európai partoknál. Benito Estevez öt képet sértetlenül megtalált a gép memóriakártyájában, s mivel meg akarta találni a tulajdonost, feltette a fotókat az internetre.

A szokatlan zsákmányt szerda este bemutatta egy brit tévéállomás is, és a dél-afrikai házaspár Angliában élő barátai felismerték Barbara és Dennis Gregoryt.


A kép a Queen Mary 2 fedélzetén készült Barbara Gregoryról.
Aztán megjárta az óceánt.

Nem ez volt az első kamera, amelyet a pár az út során elvesztett. Előző fényképezőgépüket New Yorkban, még indulás előtt leejtették, és annyira megsérült, hogy újat kellett vásárolni.

Az óceánjárón mindig a férj nyakában lógott a gép, nehogy újra baja essen. "Minden rendben volt mindaddig, amíg nem ült le egy pihenőágyra a hajó fedélzetén, és maga mellé nem tette a gépet. Valaki delfineket látott a vízben, erre mindketten felugrottunk, és a gépnek annyi volt... belecsobbant a vízbe. Magunk alatt voltunk. Úgy gondoltuk, minden képünk odaveszett" - idézte fel a történteket Barbara McGregory a BBC hírszolgálatának.
 
 
 
[ 1518 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x