Olyan részeg volt, hogy elvesztette a Lamborghinit
Címlap / Őrület / Olyan részeg volt, hogy elvesztette a Lamborghinit

Olyan részeg volt, hogy elvesztette a Lamborghinit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Az angol üzletember még szerencsésnek mondhatja magát, mert a bíróság elfogadta magyarázatát a drága autó eltűnésére. A biztosító ugyanis beperelte biztosítási csalás gyanújával. 

 

A 35 éves Glenn Knowles - aki egy barátjával közösen volt tulajdonosa a 150 ezer fontot érő Lamborghininak - azt mondta a bíróságon, hogy egy este annyira lerészegedett, hogy semmire sem emlékszik, legfőképpen arra nem, hogy hol parkolta le a járgányt. Az autó soha többé nem került elő.

Ezután társával együtt bejelentették a rendőrségen az autó ellopását, majd a biztosító társaságnál is bejelentették kárigényüket.

Az esküdtszék hitt neki és a hatnapos tárgyalás végén elfogadta a magyarázatát. Tulajdonos társával együtt felmentették a biztosítási csalás vádja alól.

Az ügyészség szerint még az autó birtokában lehettek, amikor bejelentették eltűnését. A vád szerint meg akarták téveszteni a rendőrséget és a biztosítót.

Glenn Knowles verzióját többek között az tette hihetővé a bíróságon, hogy nem először járt így. Egyszer már részegségében "elvesztett" egy drága autót, azt a Mercedest azonban hosszas keresgélés után megtalálták egy éjszakai mulató mögött.

A Lamborghiniben pedig volt helymeghatározó riasztó rendszer, ennek ellenére nem lehetett megtalálni.


 
 
[ 1578 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x