A legnagyobb nyuszi: Guinness rekord
Címlap / Őrület / A legnagyobb nyuszi: Guinness rekord

A legnagyobb nyuszi: Guinness rekord

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Darius minden idők legnagyobb nyula, több mint 22 kiló és majdnem 130 centi!  


Rendezvénynaptár
A hatalmas húsvéti nyuszi még csak 13 hónapos, még nőni fog. Az étvágyára nem lehet panasz, napi adagja 12 répa, 3 alma, egy káposzta és két tál nyúltáp.

Ezen kívül egész nap ropogtatja a szénát, bizonyára ez is hozzájárul ahhoz, hogy igen nyugodt természete van. Barátságos az emberekkel és a többi állattal is.

Tulajdonosa, az 59 éves Annette Edwards arra számít, hogy Darius még fél évig nőni fog. A Worcesterben élő nő nagyméretű nyulak tenyésztésével foglalkozik, de ekkorát még ő sem látott. Mint mondja, csak a héten mérte meg és most jött rá, hogy sokkal nagyobb, mint Alice, az eddigi rekorder.

Darius egyébként a fia Alice-nak és az unokája Amynek, aki még korábban tartotta a rekordot. Szóval úgy látszik, örökölte rendkívüli nagyságát.

Annette Edwards már éppen keresett egy partnert, aki körbe járná Alice-szal a világot, hogy bemutatókat tartson, ám most már úgy néz ki, Darius fog utazgatni.

A Guinness rekordok könyvének szóvivője szerint Darius minden idők legnagyobb nyula, nagyobb, mint az összes eddigi rekorder.

A képen Georgia Hadley, Annette Edwards unokahúga tartja Dariust.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6727 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x