Bosszúból halálra gázolta a biciklist
Címlap / Őrület / Bosszúból halálra gázolta a biciklist

Bosszúból halálra gázolta a biciklist

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Egy őrjöngő brit autós hosszasan üldözte, majd a járdán elgázolta a biciklist, aki véletlenül letörte a külső visszapillantó tükrét.  

 

Az ügyet tegnap tárgyalta a bíróság. A vád szerint Sean Fitzgerald fegyverként használta az autóját és megölte a biciklist. Csaknem 300 méteren át üldözte, míg végül a járdára felhajtva nekirontott a biciklinek.

Az ügyész szerint a biciklis, a 42 éves Paul Webb az ütközés után először az autó szélvédőjének, majd egy falnak csapódott, miközben a biciklije több mint 20 métert repült a levegőben, mielőtt lezuhant. Az autós elhajtott, otthagyva haldokló áldozatát. Paul Webb súlyos belső sérülések miatt hunyt el.

Később tanuk látták, amint Fitzgerald slaggal lemossa ezüst színű Ford Focus autója elejét. Az ütközés után pár órával egy szerelőhöz is elvitte a járgányt.

Az incidens tavaly áprilisban történt Coventryben. A vádlott autója egy kukásautó mellett állt a dugóban, amikor a bringás az álló autók között szlalomozva véletlenül megrongálta a Focus tükrét. Ezt követte az üldözés, majd a gázolás.


 
 
[ 2041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x