Horror: két évig élt 10 centis szálkával a szemében
hirdetés
Címlap / Őrület / Horror: két évig élt 10 centis szálkával a szemében

Horror: két évig élt 10 centis szálkával a szemében

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

Egy 11 éves indiai fiú szeméből csak most operálták ki a belefúródott 10 centis szálkát - két évvel azután, hogy játék közben ráesett a botra. 


Rendezvénynaptár
A fiú az elmúlt két évben bármikor meg is halhatott volna, mert a hosszú szálka a szemén keresztül belefúródott az agyába is, közvetlenül egy fontos ütőér és az agytörzs mellett. Most hatórás műtéttel távolították el a fadarabot.


Az anyja, Ratna Devi azt mondja, a baleset után elvitték egy kórházba, ahol azonban azt mondták nekik, képtelenek eltávolítani a szálkát. Ezért hazavitték és csak reménykedtek, hogy a szálka egyszer kijön magától.

Két év után azonban a fiú, Rahul már nem tudta elviselni a fájdalmat, ezért a Kasmírban élő szülei elmentek vele Delhibe, az egyik vezető indiai klinikára.


"Lúdbőrös lettem, amikor megláttam a fiút besétálni a szeméből kiálló bottal a járóbeteg rendelésemre" - mondta Sarat Chandra egyetemi docens. "Még inkább elborzasztott, amikor megtudtam, hogy ez így van két éve. Közben ő folytatta szokásos tevékenységét, játszott, iskolába járt, fára mászott és úszott."


A vizsgálatok kiderítették, hogy a szálka az agy számos fontos területét érintette, így a beszédért és a látásért felelőst, mégsem voltak mellékhatásai. "Kész csoda" - mondta A K Mahaptra, a klinika agysebész főorvosa. "Meglepő, hogy nem kapott egy fertőzést. A fiú egyszerűen szerencsés."


Rahul persze rég elvesztette a látást a bal szemére, de most bő egy hónap alatt felgyógyulhat.


 
 
[ 5661 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x