Taserrel sokkolta a rendőr az ágyhoz kötött 86 éves nagyit...
Címlap / Őrület / Taserrel sokkolta a rendőr az ágyhoz kötött 86 éves nagyit

Taserrel sokkolta a rendőr az ágyhoz kötött 86 éves nagyit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az unoka Oklahomában azért hívta a 911-es segélyvonalat, hogy orvos jöjjön a nagyihoz, helyette azonban tucatnyi rendőr érkezett, akik sokkolták és megbilincselték az ágyban fekvő beteget. 

A Courthouse News című, bírósági tárgyalásokkal foglalkozó portál szerint Lonnie Tinsley még decemberben azután hívta a segélyvonalat, hogy ellenőrizte törékeny egészségi állapotú nagymamáját, aki nem tudta megmondani, milyen gyógyszereket vett be a számára felírtak közül. Mint mondja, azt akarta, hogy mentős vagy orvos ellenőrizze a 86 éves, ágyban fekvő, oxigénre kötött nőt, mert attól tartott, hogy túl sok gyógyszert szedett be.


Az unoka bírósági keresete szerint az orvos helyett tucatnyi El Reno-i rendőr érkezett, akik benyomultak az ajtón. Lona Varner, a nagyi felszólította őket, hogy hagyják el a lakását, de a rendőri egység parancsnoka erre válaszul utasította az egyik rendőrt, hogy sokkolja a nőt. A rendőrségi jelentés szerint ezt az indokolta, hogy a "gyanúsított egy agresszívabb pozíciót vett fel az ágyában", és elővett egy kést a párnája alol, ezért félő volt, hogy veszélyezteti a rendőrök testi épségét.

A bírósági kereset szerint az unoka hiába kérte, hogy ne sokkolják az idős nőt, a rendőrök még az oxigén vezetékre is ráálltak, elzárva az oxigén útját, amíg a nő el nem kezdett fulladozni. A sokkoló magas feszültségű, 50 ezer voltos áramütése sérüléseket okozott, és a nagyi elájult. Ezután megbilincselték, ezzel szintén sérüléseket okozva, így vitték mentővel kórházba. Hat napig tartották a pszihiátrián.

Az unokát közben földre vitték és megbilincselték.

A bíróságon most kártérítést követelnek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x