A bugyi tolvaj nem perverz, viszont nyávog
Címlap / Őrület / A bugyi tolvaj nem perverz, viszont nyávog

A bugyi tolvaj nem perverz, viszont nyávog

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Oscar lebukott, gazdái "feljelentették" a rendőrségen. A 12 éves cica eddig vagy 70 ruhaneműt, főleg női bugyit lopott össze a környéken. 

Peter és Birgitt Weismantel az angliai Southamptonban meglepő bejelentéssel ejtette ámulatba a helyi rendőrséget: közölték, hogy macskájuk lopkodja az alsóneműket a környéken.

Mint mondták, azért fordultak a rendőrséghez, mert a tulajdonosok bizonyára keresik a bugyikat, és szeretnék elkerülni, hogy valami perverz garázdálkodására gyanakodjanak.

A 12 éves cicát karácsonykor fogadták örökbe egy menhelyről. Amikor már kiengedték a kertbe, elkezdett lopott ruhaneműket hazahordani. Eleinte a zsákmánya többnyire kerti kesztyű volt, később azonban a női bugyik és harisnyák kerültek fölénybe.

A gazdái szerint Oscar most is rendszeresen lopkod, nem hagy fel ezzel a szokásával.

Az állatmenhely állatorvosa, Maggie Roberts szerint ez természetes viselkedés, nincs miért aggódni. A macskák területük központjába viszik zsákmányukat, vagy bármit, amit begyűjtenek, mert ott érzik biztonságban. Házi cicák esetében ez általában a lakás. Arra nem tért ki, miért pont a női bugyikra bukik a kandúr.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3692 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x