Videók a Love Parade pánikról
Címlap / Őrület / Videók a Love Parade pánikról

Videók a Love Parade pánikról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Eddig 19 halálos áldozatot követelt a duisburgi katasztrófa. A sebesültek száma 342, de sokan közülük válságos állapotban vannak. 

 

A hagyományos technozenei fesztiválon több mint 1,4 millióan vettek részt, de a rendezők ezúttal túlságosan kis területre, egy volt teherpályaudvar mellé szervezték a világ legnagyobb ilyen eseményét, amely ráadásul csak egy szűk alagúton át volt megközelíthető. Az először Duisburgban tartott Love Parade-en tegnap késő délután pánik tört ki, az emberek agyontaposták egymást a hosszú alagútban.


Szemtanúk szerint a pánik közvetlen kiváltó oka az volt, hogy a rendezők lezárták az alagút kijáratát, mondván, hogy a fesztivál helyszíne már túlzsúfolt és hangszórón felszólították az alagútban levőket, hogy forduljanak meg és menjenek el, viszont a másik végét, a bejáratot nem zárták le, ezért onnan továbbra is érkezett a tömeg.


A drámai eseményeket követő sajtóértekezleten a rendezők nem tudtak elfogadható magyarázatot adni arra, hogy miért ilyen veszélyes helyen tartották a fesztivált.


A duisburgi rendőrfőnök szerint a 19 halálos áldozat közül eddig 16-ot sikerült azonosítani, négyen közülük külföldiek: egy holland, egy kínai, egy ausztrál és egy olasz. Az áldozatok 20-40 évesek voltak. 

 
 
[ 4278 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x