Bölcsődék csecsemőket kölcsönöztek pénzért a koldusoknak...
Címlap / Őrület / Bölcsődék csecsemőket kölcsönöztek pénzért a koldusoknak

Bölcsődék csecsemőket kölcsönöztek pénzért a koldusoknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-08

A dél-afrikai Pretoriában figyelt fel a rendőrség a megdöbbentő bizniszre: a bölcsődék a rájuk bízott gyerekekkel kereskednek. 

 

A koldusok ha gyerekkel vannak annyi többlet bevételhez jutnak a szánakozó autóvezetőktől, hogy megéri nekik csecsemőt kölcsönözni, a bölcsődéket működtető bűnszövetkezet pedig így jut többlet jövedelemhez.

A rendőrség akkor fedezte fel a szokatlan bizniszt, amikor kikérdezte a gyerekek eredetéről a forgalmas útkereszteződésekben kolduló felnőtteket. A nyomozók azt feltételezik, hogy a meg nem nevezett bölcsődéket egy bűnszövetkezet működteti.

A rendőrség szóvivője szerint a szülőknek fogalmuk sem volt arról, hogy mire használták a gyerekeiket, amíg a bölcsődére bízták. Azt javasolta, hogy csak olyan bölcsődéket használjanak, amelyek rendelkeznek állami működési engedéllyel.

A koldusokat azért kérdezték ki a gyerekek eredetéről, mert a rendőrség szociális munkások segítségével éppen nagyszabású akcióba kezdett a gyerekek koldulása ellen. Az egyedül vagy felnőttel kolduló gyerekeket begyűjtötték és nevelőotthonokba szállították.
 
 
[ 1434 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x