A legkisebb pasi 70 centi
Címlap / Őrület / A legkisebb pasi 70 centi

A legkisebb pasi 70 centi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

A kolumbiai Edward Nino Hernandez hivatalosan is a világ legalacsonyabb embere, csak 70 centi magas. 


Rendezvénynaptár
A 24 éves férfi alig 10 kilo. Az eddigi rekorder, a 74 centis kínai Ho Ping-ping márciusban elhunyt, azóta több jelölt is volt a Guinness rekordra.

Edward Nino Hernandez, a világrekord új tulajdonosa Bosában, a kolumbiai főváros egyik szegény negyedében él. Eddig Bogota üzleteiben táncolt, most színjátszásba fogott, egy mélynövésű kábítószer dílert játszik, akit agyonlőnek.


A szülei elmondták a sajtónak, hogy Ninonak négy fiú testvére van, hárman közülük normális magasságuak, de az egyik szintén nagyon alacsony növésű. Volt egy huga is, aki szintén törpe volt, de ő egyéves kora előtt meghalt.

Nino Hernandez egészséges, bár a látásával van egy kis gond. Van egy barátnője is, aki - bár alacsony termetű - hozzá képes nagyon magas.


Általában jól viseli, hogy megbámulják, de mint mondja, zavarja, hogy sokan megérintik, vagy felemelik. Szeretne egy Merci büszke tulajdonosa lenni és szívesen találkozna olyan hírességekkel, mint Jackie Chan, Sylvester Stallone és Alvaro Uribe volt kolumbiai elnök.


Nino Hernandez azonban várhatóan csak rövid ideig tarthatja a világcsúcsot. A Guinness rekordok könyvének szerkesztői arra számítanak, hogy már október 14-én elveszíti a címet. Ekkor lesz ugyanis a legalacsonyabb tizenéves, a nepáli Khagendra Thapa Magar 18. születésnapja. Ha pedig nagykorúvá válik, a rekord az övé lesz, mert csak 56 centi. 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4456 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x