Ottfelejtette a mobilját a betörő: SMS-ben kérte vissza a...
Címlap / Őrület / Ottfelejtette a mobilját a betörő: SMS-ben kérte vissza a rendőröktől

Ottfelejtette a mobilját a betörő: SMS-ben kérte vissza a rendőröktől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Újabb jelöltünk van a leghülyébb betörő címre: a 24 éves Anthony Gawthrop, aki az angliai Cambridge-ben könnyítette meg a zsaruk dolgát.  

 

Az agyatlan bűnöző betört egy lakásba, ellopott egy laptopot, de ottfelejtette a saját mobilját.

Mikor rájött, hogy nincs meg a telefon, egy haverja készülékéről fenyegetőző SMS-t küldött a saját mobiljára: "Bárkinél van is a mobilom, jobban teszi, ha visszaadja".


Az SMS-t persze a rendőrök kapták, akik már úgy is nyomon voltak, hiszen a készülékben ott volt több fotó is Anthony Gawthropról, akit azonnal felismertek, hiszen visszaeső bűnöző. Eddig már háromszor ítélték el betörésekért.

Persze elkapták és bíróság elé állították, ahol különböző, könnyedén megcáfolt mesékkel állt elő. Azt állította például, hogy elvesztette a telefont, nem is ő tört be, később pedig azt, hogy ő csak világított a mobillal, egy társa lopott - miközben a világítás fel volt kapcsolva, a rendőrök úgy találták.

Az esküdtszék bűnösnek találta, a bíró azt mondta neki, hogy az október 6-án esedékes ítélethirdetéskor "komoly" büntetésre számíthat. Addig is előzetesben marad.

Gawthrop nem először kerül a hírekbe. 2005-ben az őrt feldöntve megszökött a bíróságról, ahol éppen egy betörés és drogkereskedés miatt hallgatták meg, de később az anyja házának padlásán megtalálták. Állítólag azért szökött meg, mert kétségbeesetten látni akarta az anyját.


 
 
[ 2886 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x