Bizarr gyilkosságok és halálos balesetek
Címlap / Őrület / Bizarr gyilkosságok és halálos balesetek

Bizarr gyilkosságok és halálos balesetek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Íme néhány a legdurvább halálesetek közül, avagy az amerikaiak tényleg ilyen hülyék. 

1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos belső sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.

2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az idős hölgy következő nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.

3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésből vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székéről. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró később valószínűleg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.

4. A 17 éves David Danilt barátnője ölte meg, amikor a randevú után a fiú többet akart. A fiú ajánlatára egy duplacsövű vadászpuska adta meg a választ. Charla, a barátnő édesapjától kapta a fegyvert "szükség esetére".

5. Javier Halos (27) végzetét a főbérlője okozta. Kirk Weston annyira feldühödött azon, hogy az albérlő már 8 éve nem fizetett bérleti díjat, hogy egy vécédeszkával halálra verte a szerencsétlent.

6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le, amikor a szerencsétlen nő egy kiképző lőtérre tévedt. Amikor a nő észrevette, hogy az utcán néhány rendőr halad lassan, hirtelen előugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendőrök - azt gondolván, hogy egy előugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésből 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendőr szerint a nő "nagyon valódinak" tűnt.

7. A 17 éves Fiona Givent egy bérgyilkos lőtte le, akinek az elhagyott fiúja félmillió dollárt ígért. A bérgyilkos később megölte megbízóját, a 16 gimnazista fiút is, mert kiderült, hogy a félmillió dollár töredékét sem tudja kifizetni: ő tanuló, az apja börtönben ül nemi erőszakért, az anyja pedig vasalónőként dolgozik.

8. A 68 éves Louis Zaragozát a felesége ölte meg, véletlenül, miután többször is sikertelenül próbálta meggyilkolni. Lee Zaragoza már egy éve próbálkozott a férje meggyilkolásával és már négyszer átvágta az autója fékrendszerében a vezetékeket. Most is ebben mesterkedett, amikor a férj váratlanul hátulról meglepte. Megragadta és megpörgette, de a nő elvesztette az egyensúlyát és nekizuhant a férjnek. A kés, amivel a féket akarta "állítani" beleállt a férfi szívébe.

(Folytatjuk...)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x