iPhone-nal távirányított sördobáló hűtő
hirdetés
Címlap / Őrület / iPhone-nal távirányított sördobáló hűtő

iPhone-nal távirányított sördobáló hűtő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Ilyesmi is csak egy kényelmes pasinak juthat eszébe: egy 25 éves amerikai férfi megalkotta a távirányított sördobáló szerkentyűt. 


Rendezvénynaptár
A virginiai Ryan Rusnak nagyon unta már, hogy tévézés közben rendszeresen fel kell állnia és el kell ballagnia a hűtőig a következő adag sörért. Hosszas agyalás után tervező társával, Graham Pheróval ráakadtak a megfelelő megoldásra. a hűtőbe beépítettek egy sűrített levegővel működő ágyút, amely a szoba másik végében ülő szomjazó kezébe tudja repíteni a jéghideg dobozos sört.

A csapathoz csatlakozott egy programozó barát is, a hűtő-ágyú az interneten keresztül, az iPhonnal irányítható. A progi elkészült, egy szerveren fut valahol a neten.


A kínálatot webkamerával lehet ellenőrizni, a többféle sör közül választani is lehet. A hűtő még egy közösségi oldalra is rá van kötve, "csiripelve" értesíti Ryan Rusnakot, ha kiszolgált egy sört.

Az egész munka három hónapig tartott. Voltak bonyodalmak is, a "mekkora legyen a nyomás" kis túlzással beilleszthető lenne a híres utolsó szavak sorozatába. Az első próbán ugyanis akkora erővel repült ki a sörös doboz, hogy ezer darabra robbant a plafonon. 

Nyilván megérte, most már nem kell felállni egy kis sörért. 
 
[ 1895 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x