A legnépszerűbb egyetemek
hirdetés
Címlap / Őrület / A legnépszerűbb egyetemek

A legnépszerűbb egyetemek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Elkészült és mindenki számára elérhetővé vált a Közösségi Felsőoktatási Rangsor, amelyből kiderül, mely intézmények voltak 2010-ben a legnépszerűbbek a hallgatók körében. 


Rendezvénynaptár
A Debreceni Egyetem Természettudományi Kara lett a 2010-es év legnépszerűbb intézménye a MarkMyProfessor.com oldal által készített felsőoktatási rangsor szerint, amely több mint 30.000 felsőoktatásban tanuló diák értékelése alapján született meg. A diákok az intézményekben dolgozó oktatókról interneten keresztül nyilatkoztak.

A MarkMyProfessor.com weboldal már csaknem egy éve egy teljesen újfajta értékelési lehetőséget biztosít a magyarországi diákság számára, akik az oldal segítségével tájékozódhatnak a felsőoktatási intézmények oktatóinak felkészültségéről, segítőkészségéről és előadásmódjáról. E három ismérv alapján jelentősen könnyebb főiskolát/egyetemet választani, miközben a már felsőoktatásban tanuló diákok is innen szerezhetnek a leggyorsabban jegyzeteket.

Az oldal sikerességét és hitelét rengeteg pozitív visszajelzés bizonyítja, emellett az oldal 2010-ben elnyerte a közösségi portál kategóriában az Év honlapja díjat is.

A most megjelent felsőoktatási intézményekről készített rangsor alapját a diákok értékelése adta. A listába való bekerülés feltételeként az adott felsőoktatási intézménynek legalább 10 pontozott tanárral kellett rendelkeznie, és minimum 50 értékeléssel. A sorrendet ezután a tanárok pontszáma határozta meg, amiből egyértelműen kiderült, a diákok szerint a Debreceni Egyetem Természettudományi Kara rendelkezett 2010-ben a legtöbb kiváló oktatóval. Utóbbi mellett a Nyíregyházi Főiskola Bölcsészettudományi és Művészeti Főiskolai Kara és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara kapott helyet a dobogón. A top 10-es listát itt lehet megtekinteni.

A weboldal algoritmusa a már említett három tényező pontszámaiból számol átlagot, tehát ezek alapján lehet valaki jó vagy kevésbé jó tanár. A hallgatók ezen felül a követelmények teljesíthetőségét és a tárgy hasznosságát is értékelhetik, ám ezek inkább a tárgy gyakorlati életben történő alkalmazhatóságában segítenek kiigazodni. Az egyoldalúság kiküszöbölése érdekében az oldal készítői a website felületén a pontozott tanároknak is lehetőséget adnak a reagálásra, ezzel is hatékonyabbá téve a két fél közötti kommunikációt.
 
 
[ 1947 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x