Luxus kutya-hotel
Címlap / Őrület / Luxus kutya-hotel

Luxus kutya-hotel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Új luxus szálló nyílt Párizsban, melegített medencékkel, masszázs szalonnal és különleges a-la-carte ételekkel az étteremben. Csakhogy ezúttal nem celebek a vendégek, hanem a farkukat lelkesen csóváló kutyák.  

Az Actuel Dogs nevű intézmény úgy hirdeti magát, mint Franciaország első luxus kutya-hotelje. A tulajdonos házaspár, Devi és Stan Burun képzett kutyaidomító, ezért a vendégeknek képzést és erdei sétát is kínálnak. A vendégek különleges programok közül válogathatnak, a fáradalmakat pedig luxus lakosztályukban pihenhetik ki. A szobákban kényelmes pamlagok vannak, a falakat kutyákat ábrázoló festmények díszítik, a vendégek tévén nézhetnek nekik való műsorokat.


Ennek ellenére Devi hangsúlyozza, ők nem olyan értelmetlen módon akarnak rászolgálni a luxus jelzőre, mint a hasonló amerikai vagy japán intézmények: nem ezüst tálcán szolgálják fel a kutyakaját, nem manikűrözik és nem festik rózsaszínre az elkényeztetett celebek elkényeztetett ölebeit. "Ez emberi őrület lenne. Prioritásunk, hogy a kutyák igényeit kiszolgáljuk."


Azért a bevétel sem kutya: egy éjszaka a párizsi kutya-hotelben 26-35 euróba kerül, a megrendelt szolgáltatások függvényében.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4118 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x