Újabb ingyenes fogászati szűrőnapot rendeznek
Címlap / Őrület / Újabb ingyenes fogászati szűrőnapot rendeznek

Újabb ingyenes fogászati szűrőnapot rendeznek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Március 26-án harmadik ingyenes szűrőnapjához érkezik a PreFog programsorozata, ahova a szervezők a kismamákat is nagy szeretettel várják. A várandós anyukák számára a fogászati szűrés elengedhetetlen fontossággal bír, ugyanis a terhesség ideje alatt bekövetkező hormonváltozások hatására különböző ínybetegségek is kialakulhatnak. 

 

A XII. kerületi fogászati rendelő harmadik alkalommal rendezi meg nagysikerű PreFog szűrőnapját, ahol a rendezvényre látogatók ingyenesen megvizsgáltathatják fogaikat és személyre szabott szájhigiéniás tanácsokat kaphatnak a program szakértőitől. Az eseményre március 26-án, szombaton 10 és 15 óra között kerül sor, ami a kismamáknak is kiváló lehetőséget nyújt fogaik állapotának kivizsgálására.

A terhes kismamák számára a várandóság 9 hónapja alatt a magzat védelme érdekében fokozottan vigyázniuk kell saját egészségükre, így például jobban oda kell figyelniük a táplálkozásukra, a napi szükséges vitaminok bevitelére, a megfelelő ideig tartó pihenés biztosítására, valamint bőrük és fogaik védelmére. Utóbbira azért van szükség, mert a terhesség ideje alatt végbemenő hormonális változások különböző fogínybántalmakat is okozhatnak.

A fogínyproblémák kialakulását leginkább a rendszeres és fokozott fogmosással – a megszokott napi háromszori fogmosásnál is többször – és a megfelelő szájhigiéniával lehet megakadályozni, ám a megelőző tevékenységeken túl érdemes legalább háromhavonta egy fogászati szűrővizsgálaton is részt venni.

A várandósság alatt elvégzendő különböző szűrések mellett, a fogorvosok a rendszeres és teljes körű fogászati vizsgálat elvégzését javasolják, mivel így a későbbi panaszoknak könnyebben elejét lehet venni.

Az a kismama, aki úgy dönt, hogy ellátogat a március 26-ai szűrőnapra, elsődlegesen egy teljes körű állapotfelmérésre, valamint személyre szabott prevenciós tanácsokra számíthat a szűrést végző szakemberektől. A program szervezői a Moszkva térről ingyenes kisbusz járatot indítanak a rendelőhöz, így azok a kismamák is könnyen el tudnak jutni az ingyenes szűrőnapra, akiknek egyéb esetben nehéz lenne megközelíteni a XII. kerületi helyszínt.
 
 
[ 1353 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x