Különleges csapvíz automaták a vörösiszap károsult gyermekek...
Címlap / Őrület / Különleges csapvíz automaták a vörösiszap károsult gyermekek megsegítésére

Különleges csapvíz automaták a vörösiszap károsult gyermekek megsegítésére

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. három hónapig tartó jótékonysági nyereményjátékkal és kiállítással ünnepli a Víz Világnapját. 

 

Egyedülálló csapvíz automatát kaptak a siófoki általános iskolások a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. jótékonysági kampányának fő attrakciójaként. Az automaták üzembe helyezésével a DRV három hónapon át tartó jótékonysági gyűjtést és nyereményjátékot indít a siófoki általános iskolák felső tagozatos diákjai számára. A különleges csapvíz automata és a vörösiszap károsult gyermekek megsegítésére indított jótékonysági kampány pénteken, a "Víz a városokért" témakörben meghirdetett fotó- és rajzpályázat kiállításának megnyitóján debütált.


-  A DRV, mint az ország első számú víziközmű szolgáltatója, amellett, hogy felelősen vesz részt a helyi közösség és az ország életében is, kiemelt fontosságot tulajdonít a környezet védelmére, a csapvíz népszerűsítésére és a fiatalok oktatására is. A kampánnyal elsősorban az általános iskolás korosztályt szeretnénk az egészséges csapvíz fogyasztására ösztönözni, automatáinkkal pedig jótékonysági gyűjtést kezdeményezünk olyan, a vörösiszap katasztrófát átélt, kolontári és devecseri általános iskolás diákok számára, akik kitűnő tanulmányi eredménnyel rendelkeznek – ismertette röviden az akciót Winkler Tamás, a DRV vezérigazgatója.

A három hónapos gyűjtés során összegyűlt pénzből a vörösiszap károsult gyermekek egy fantasztikus nyári táborozáson vehetnek részt, ahol együtt nyaralhatnak majd a nyereményjáték győztes siófoki osztályával. Winkler Tamás a fentiek mellett hangsúlyozta, a kampányt azért is indították el, mert elengedhetetlennek tartja, hogy a DRV dolgozói által fontosnak vélt értékeket a jövő generációjának is átadják, azért hogy a felnövő ifjúság is tisztában legyen a víz értékével, és a felelős gondolkodás, a környezetvédelem számukra is magától értetődővé váljon.


Az automatákat a DRV Zrt. Víz Világnapja alkalmából rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitóján adták át mind a négy iskola képviselőinek. Az átadón részt vett a devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola általános iskola két tanára és diákja is. A 2. osztályos Tomor Lívia nagyon örül a lehetőségnek, és mindent megtesz azért, hogy ott legyen az első tíz legjobb tanuló között, akik 2011 nyarán elutazhatnak életük legjobb nyári táborába.

A kiállítás megnyitóval fűszerezett Víz Világnapi ünnepségen Winkler Tamás átadta a DRV szolgáltatási területén található általános- és középiskolás diákok számára kiírt fotó- és rajzpályázat díjait is. A pályázatok témája a Víz Világnapjának ideje szlogenje, a Víz a városokért volt, melyre számos figyelemfelkeltő alkotás érkezett. A legjobb pályamunkákból összeállított kiállítás április 14-ig látható a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ aulájában.


 
 
[ 2129 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x