38 éve felemelt jobb karral él
Címlap / Őrület / 38 éve felemelt jobb karral él

38 éve felemelt jobb karral él

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Egy hindu szent ember 1973-ban a levegőbe emelte a jobb karját és azóta is folyamatosan úgy tartja. A karja már deformálódott, csak csont és bőr, ő viszont Siva híveinek példaképévé vált.  

Sadhu Amar Bharati ma már szent embernek számít Indiában, de egészen 1970-ig átlagos közép-osztálybeli életet élt, munkába járt, lakása volt és felesége, na meg három gyereke. Mindez azonban nem számított, egy nap arra ébredt, hogy neki Siva istent kell szolgálnia, ezért mindent hátra hagyott. Elkezdett egyszerű öltözékben India utjain kóborolni, kiszállva a fogyasztói társadalomból.


Három év múlva azonban úgy érezte, hogy még mindig túlságosan kötődik a földi hívságokhoz, ezért úgy döntött: felemeli és úgy is tartja a jobb karját, hogy ellenálljon a kísértéseknek. Egyes források szerint Amar Bharati ezzel a világszerte zajló háborúk ellen is tiltakozni akart. Indiában sok Siva hívő követte a példáját, van aki 7, 13, sőt 25 éve szintén felemelve tartja a jobb karját.


Ez nem csak azt jelenti, hogy Amar Bharati lemondott egy fontos testrésze használatáról: döntése rengeteg fájdalommal is jár. Ő azt mondja, egy ideig szinte elviselhetetlen volt a fájdalom, de ma már ez megszűnt. A karját, ha akarná sem tudná mozdítani, ebben a furcsa, félig felemelt pózban rögzült. A körmét sem vágja ezen a karján, a képen látható, furcsa csavarodott képződmény valójában a több évtizedes körme.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 15042 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x