Menjél dolgozni, új péniszre van szükségem!
Címlap / Őrület / Menjél dolgozni, új péniszre van szükségem!

Menjél dolgozni, új péniszre van szükségem!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Egy bolgár férfi állást keres a legjobb barátjának, hogy az fizetni tudja az ő pénisz pótlását. A barát ugyanis véletlenül lenyisszantotta a férfi péniszét.  

 

A fájdalmas baleset a 61 éves Zaprian Lozanov (a képen) plovdivi lakásán történt. Mindketten részegek voltak, amikor a barát, a 43 éves Ljubomir Todorov lekapta a falról a dísz szamuráj kardot. Nos, a kard tökéletesen éles volt, Todorov harcművészeti tudása viszont hiányos. A barát össze-vissza csapkodott a karddal, azt állítva, hogy igazi harcművész, és közben megtörtént a baj.

Lozanov - aki a jelek szerint valamivel józanabb volt - megpróbálta elvenni a kardot a hadonászó barátjától, nehogy valami baleset történjen - ami persze éppen ekkor történt meg. A barát elhúzta Lozarov előtt a kardot.

"Először azt hittem, nem ért el, de aztán éreztem az égető fájdalmat és összeestem" - meséli Lozanov. "Átvágta a nadrágomat és lenyisszantotta a péniszemet."

A karddal csapkodó barátot hat év börtönre ítélték, de Lozanov eredményesen kampányolt a szabadon bocsátásáért. Barátságból is, de mint maga is elismeri, nem csak erről van szó. Azt akarja, hogy a barátja dolgozzon, keressen pénzt és fizessen neki kártérítést.
 
 
[ 4895 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x