Plüss tigris okozott pánikot és rendőrségi akciót
Címlap / Őrület / Plüss tigris okozott pánikot és rendőrségi akciót

Plüss tigris okozott pánikot és rendőrségi akciót

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Nagyarányú rendőrségi akciót okozott egy tréfából kihelyezett életnagyságú plüss tigris Angliában. Még helikoptert is bevetettek a játék ragadozó miatt.  

 

Többen is riasztották a rendőrséget, amikor meglátták egy mezőn Southampton közelében azt, amit egy fehér tigrisnek gondoltak. Miután a kiérkező járőr is tigrist látott, kiürítették a közeli golf-pályát és fegyveres kommandó szállt ki a helyszínre, hogy lelőjét a tigrist, ha emberre támad. Riasztották a közeli állatkert szakembereit is, akik kábítólövedékekkel érkeztek a mezőre, sőt egy helikopter is a helyszín fölött körözött.

Ahogy közelebb merészkedtek, feltűnt, hogy az állat nem mozdul, a helikopter hőkamerája pedig nem érzékelte a tigrist. Aztán a helikopter légörvényé felborította a tigrist, és ekkor egyértelművé vált, hogy csak egy játék.


A rendőrség szóvivője szerint az incidens mosolyt csalt a rendőrök arcára. Jobb egy plüss tigris a mezőn, mint egy igazi...

A rendőrség most a játék tigris gazdáját keresi, egyelőre elveszett tárgyként kezelik, de lehetségesnek tartják, hogy gonosz tréfa volt a kihelyezése. ilyen játékokat egyébként például a céllövöldékben lehet nyerni.

 
 
[ 4689 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x