Plüss tigris okozott pánikot és rendőrségi akciót
hirdetés
Címlap / Őrület / Plüss tigris okozott pánikot és rendőrségi akciót

Plüss tigris okozott pánikot és rendőrségi akciót

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Nagyarányú rendőrségi akciót okozott egy tréfából kihelyezett életnagyságú plüss tigris Angliában. Még helikoptert is bevetettek a játék ragadozó miatt.  


Rendezvénynaptár
Többen is riasztották a rendőrséget, amikor meglátták egy mezőn Southampton közelében azt, amit egy fehér tigrisnek gondoltak. Miután a kiérkező járőr is tigrist látott, kiürítették a közeli golf-pályát és fegyveres kommandó szállt ki a helyszínre, hogy lelőjét a tigrist, ha emberre támad. Riasztották a közeli állatkert szakembereit is, akik kábítólövedékekkel érkeztek a mezőre, sőt egy helikopter is a helyszín fölött körözött.

Ahogy közelebb merészkedtek, feltűnt, hogy az állat nem mozdul, a helikopter hőkamerája pedig nem érzékelte a tigrist. Aztán a helikopter légörvényé felborította a tigrist, és ekkor egyértelművé vált, hogy csak egy játék.


A rendőrség szóvivője szerint az incidens mosolyt csalt a rendőrök arcára. Jobb egy plüss tigris a mezőn, mint egy igazi...

A rendőrség most a játék tigris gazdáját keresi, egyelőre elveszett tárgyként kezelik, de lehetségesnek tartják, hogy gonosz tréfa volt a kihelyezése. ilyen játékokat egyébként például a céllövöldékben lehet nyerni. 
 
[ 4888 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x