Kiállították a focistát pénisz piercingje miatt
hirdetés
Címlap / Őrület / Kiállították a focistát pénisz piercingje miatt

Kiállították a focistát pénisz piercingje miatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Ez lehet a foci történetének legbizarrabb kiállítása: egy ausztrál játékost azért küldtek le a pályáról, mert nem volt hajlandó levenni pénisz piercingjét. 


Rendezvénynaptár
Aaron Eccleston a melbourne-i Old Hill Wanderers B csapatában játszott, amikor a bíró végleg leküldte a pályáról. A csapata 10 játékossal is 3-0-ra nyert a Swinburne Reserves ellen, de a meccs nem ezért kerül majd be a foci történelemmel foglalkozó könyvekbe...

A mérkőzés első félidejében egy labda kényes helyen találta el Aaron Ecclestont, aki ezért ápolásra szorult és elhagyta a pályát. A bíró ekkor jött rá, hogy pénisz piercingje van. Az első sárga lapot azért kapta, mert a játékvezető engedélye nélkül tért vissza, a másodikat pedig azért, mert nem vette ki a testékszert. A bíró először kivezette az öltözőbe, majd visszatértek és formálisan is felmutatta neki a piros lapot.

A klub szóvivője szerint mindenki helyesen járt el: a bíró, mert betartotta a szabályokat, a játékos meg azért, mert nem mutogatta a nemi szervét sem a játékvezetőnek, sem a társainak.


  
 
[ 4864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x