Meggyilkoltak az indiánok egy kajakozó nyugdíjas lengyel házaspárt...
Címlap / Őrület / Meggyilkoltak az indiánok egy kajakozó nyugdíjas lengyel házaspárt

Meggyilkoltak az indiánok egy kajakozó nyugdíjas lengyel házaspárt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Perui indián bennszülöttek meggyilkoltak egy nyugdíjas lengyel házaspárt, akik kajaktúrát tettek az Amazonas egyik mellékfolyóján, az Ucayalin - közölte a lengyel külügyminisztérium. 

 

A lengyel tengermelléki "hármas városból" (Gdansk-Gdynia-Sopot) származó pár - Jaroslaw Frackiewicz nyugdíjas filozófiaprofesszor és felesége, Celina Mróz nyugdíjas vízépítő mérnök - tapasztalt túrázók voltak. Húsz éve kajakoztak a világ sok részében, többek között Kanadában, Spanyolországban, Indiában, Portugáliában és Törökországban.

Perui túrájukról május 26-án tették az utolsó bejegyzést internetes blogjukban. Június 20-án kellett volna visszaérkezniük Lengyelországba. Az asszony fivére június 21-én tett bejelentést a házaspár eltűnéséről a limai lengyel nagykövetségen.

A perui rendőrség Atalaya tartomány egyik indián falujában jutott a nyomukra. A falu indián lakosai elmondták, hogy egy ittas falubeli lőtte le és rabolta ki a házaspárt, tetemüket pedig mások segítségével a folyóba dobta. Előzőleg a pár a folyóparton sátrat vert, az indián férfi pedig el akarta zavarni őket onnan. Később puskával a kezében tért vissza, és figyelmeztetés nélkül tüzet nyitott.

A házaspár tetemét eddig nem találták meg, de személyes holmijaik előkerültek. A rendőrség három gyanúsítottat őrizetbe vett.

Szakértők szerint a házaspár több hibát követett el. A túra előtt legalább néhány alapvető társalgási fordulatot el kellett volna sajátítaniuk spanyolul, s a perui dzsungelben mindenképpen helyi vezetőt kellett volna felfogadniuk.

Az indián törzs vezetői bocsánatot kértek a meggyilkolt házaspár rokonaitól és Lengyelországtól.

 
 
[ 6990 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x