Kívánsághajók úsznak a Dunán
Címlap / Őrület / Kívánsághajók úsznak a Dunán

Kívánsághajók úsznak a Dunán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-18

A Tabu TV stábja ezúttal egy celebmentes környezetben volt, ahol az emberek kívánságaikat kis papírhajók formájában engedték a Duna vízére. 

 

Rendezvénynaptár
"Az idén tizenkét éves Harmonet magazin elhatározta, hogy az emberek ne csak a testükben és környezetükben, hanem a lelkükben is emelkedjenek egy kicsit, hiszen ez ugyanolyan fontos. A vonzás törvényével a mai napig egyre többen és többen találkoznak, legyen az üzleti világ vagy ezoterikus világ. Az olvasóinktól összegyűjtöttünk több mint háromezer kívánságot, majd azokat papírhajókra írtuk. Ezeket a hajócskákat közösen engedjük rá a Duna vízére" - mesélte Gáspár Katalin főszerkesztő, az esemény szervezője.

"Tulajdonképpen egy ilyen tízmillió szoros kívánság napon vagyunk és ehhez kapcsolódó programokhoz kötődik az én koncertem is. Lényege ennek az egésznek az, hogy a kis, általunk készített hajócskákat, amikből szerintem mindenkinek van itt legalább húsz, ráeresszük a Dunára és reménykedünk benne, hogy valóra vállnak a kívánságaink" - mondta nagy kedvel és mosollyal Kövi Szabolcs zenész.
 
 
[ 1709 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x