Életveszélyben van a csuklyás támadás áldozata
hirdetés
Címlap / Őrület / Életveszélyben van a csuklyás támadás áldozata

Életveszélyben van a csuklyás támadás áldozata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Még mindig életveszélyes annak az idős férfinak az állapota, akit csuklyás elkövetők megtámadtak és brutálisan bántalmaztak a múlt hét végén Oroszlányban - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője újságírókkal a helyszínen.  


Rendezvénynaptár
Léber Gabriella azt mondta: az elkövetés módjának brutalitása az, ami kiemeltté teszi a támadás ügyét. A 79 éves férfi múlt pénteken, július 22-én kora este hazafelé tartott Oroszlányban, a Várdomb közben lévő házához, amelynek az udvarán két, csuklyát viselő férfi megtámadta. Az idős ember súlyos sérüléseket szenvedett, s jelenleg is a tatabányai kórházban fekszik.

A sértettnek meghatározott napirendje volt: délben rendszeresen az egyik rokonánál ebédelt, majd segített neki, s kora este tért haza. Az előre kitervelt elkövetést támasztja alá, hogy a sértett azért sietett aznap haza, mert telefonon bejelentkezett hozzá valamilyen felmérésre egy ismeretlen. Ezért is ment át hozzá az egyik családtagja, aki megzavarta az akkor már a házban lévő elkövetőket.

Az MTI meg nem erősített információi szerint az elkövetők a férfi száját betömték és a sértettet baltával ütlegelték. A szomszédok azt mondják, ők nem hallottak semmit az egészből, de érezhető a félelem a környéken, amit több idős ember is megerősített. A megyei főkapitányság egymillió forint jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek. 
 
[ 1301 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x