Elásott emberek - két bűntársa is volt a gyilkosnak
hirdetés
Címlap / Őrület / Elásott emberek - két bűntársa is volt a gyilkosnak

Elásott emberek - két bűntársa is volt a gyilkosnak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-16

Elásott holttesteket találtak Csepelen a rendőrök tegnap este. A Magyar Nemzet újságírója úgy tudja, hogy a gyilkosságokat egy szerb állampolgárságú férfi követte el egy, a Csepel-szigeti erdőben élő magyar házaspár segítségével. 


Rendezvénynaptár
Lukács Csabának, a lap munkatársának sikerült telefonon beszélnie egy erdélyi származású fiatalemberrel, akinek sikerült kiásnia magát, és aki a múlt héten értesítette a rendőrséget. Jelezte: az áldozat nem akarja felfedni kilétét a nyilvánosság előtt.

Elmondta, a szerb állampolgárságú férfi korábban az erdélyi származású fiatalember családjának az ismerőse volt. A szerb férfi többször kért tőlük pénzt kölcsön, amit részben meg is adott, hogy így a bizalmukba férkőzzön.

A múlt héten, a fiatalember fizetése napján a szerb férfi sörözni hívta a csepeli erdőbe a barátaihoz, egy erdőben élő hajléktalan házaspárhoz. Sörözés közben azonban a fiatalembert hátulról lefogták, és fojtogatni kezdték.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán              

Elvették bankkártyáját, és arra kényszerítették, hogy árulja el a kártya PIN-kódját. A fiatalember megadta a számot, ám nem bíztak meg benne, ezért nyakig betemették egy előre kiásott gödörbe(korábban a kérdésére azt mondták, hogy a gödör árnyékszék építéséhez kell).

A férfit guggoló helyzetben, hátrakötött kézzel ásták el, mert ebben a pozícióban a legnehezebb kijutni a gödörből. Az áldozatnak valahogy mégis sikerült magát kiásnia, és elmenekülnie. Előbb azonban még az őrzésére hátrahagyott kutyával is meg kellett küzdenie.

Menekülés közben többekkel is találkozott, akiktől a mobiltelefonjukat kérte a rendőrség hívására, ám senki nem adta oda, úgy megijedtek a véres, sáros embertől. A férfi végül hazajutott csepeli lakásába, onnan értesítette a rendőrséget.

A rendőröknek 24 órán belül sikerült elfogniuk az elkövetőket. Azért nem adtak korábban hírt az esetről, mert a szerb férfi csak most tett beismerő vallomást, amiből kiderült az is, hogy már több áldozatot öltek meg hasonló módszerrel.

A híradó információja szerint eddig hat áldozatot találtak meg. A területet a rendőrség lezárta, az MTI munkatársa azt látta, hogy eddig négy holttestet szállítottak el.

Bartha László, a Nemzeti Nyomozati Iroda sajtószóvivője az üggyel kapcsolatban az MTI-nek annyit mondott: az NNI életellenes bűncselekmény miatt indított nyomozást egy összetett esetben. Azt megerősítette, hogy valóban több holttestet találtak, de pontos számot egyelőre nem kívánt közölni.

 
 
[ 1722 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x