Vidám betörőfogás: csapda csapda hátán
Címlap / Őrület / Vidám betörőfogás: csapda csapda hátán

Vidám betörőfogás: csapda csapda hátán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-27

A világ egyik legvidámabb betörését élte meg egy boltos házaspár Nagy-Britanniában, pedig hozzájuk törtek be. Ők azonban jó előre csapdát csapdára halmoztak üzletükben. 

 

Rendezvénynaptár
A betörő számára nem volt ennyire mulatságos a kaland, ő rács mögé került.

A bolt Marlow városában van, és tulajdonosainak feltűnt, hogy eltűnt némi pénz a kasszából, ami azután több éjszaka is megismétlődött. A házaspár - a 46 éves Jane és a 47 esztendős Neil Hutton - előbb nagyfelbontású kamerát rejtett el éjszakára, és a felvétel révén kiderült, hogy egy húszéves alkalmazottjuk a szarka. A pár ezek után ötlötte ki a "rebarbara és tejsodó" fedőnevű hadműveletet, amelynek előkészítése gondosságban vetekedett a "D-napéval".

A döntő éjszakára a pár beöltözött tetőtől talpig feketébe, és elbújt a raktárban. Arra az esetre, ha elaludnának, fémedényeket, üvegpalackokat és egyéb csörömpöléskeltő tárgyakat helyeztek el a bolt stratégiailag fontos útvonalain. Ezekből ráadásul azt is pontosan tudhatták, hogy hol "tart" a betörő. A teljes sötétség végett kirekesztették az utcai világítást: az ablakokat belül leragasztották szövetdarabokkal.

Fáradozásuk nem volt hiábavaló: először a bolt bejárati ajtaja feletti csengettyű szólalt meg, azután a betörő felrúgta az első palackot. Utána következett az ugyancsak útban lévő szemeteszsák-barikád tele hulladékkal. Küzdelem hallatszott és szitkozódás, amelynek alapján a betörő ekkor már kezdett dühös lenni. Utána egy olyan epizód jött, amely nem volt a tervben: a röhögése visszafojtásával küzdő pár vécé használatának és lehúzásának hangját hallotta, majd pedig újabb csetlés-botlásét: a betörő ekkor ért a tejszínspraykhez, melyeket a házigazdák elfektettek a padlón, hogy jól guruljon a tolvaj. Az éjszakai "előadás" ekkor kezdett a Reszkessetek betörők! című amerikai vígjáték brit színpadi és bolti változatává válni. Érezhette ezt a betörő is, mert feladta akcióját, és elkezdett a kijárat felé tapogatózni. A pár ekkor rohanta meg.

A házigazdák ezután az ajtó bezárásával marasztalták halálra rémült foglyukat, míg meg nem érkezett érte a rendőrség.

Mint kiderült, a fiatal szerencsejáték-függő és adósságai miatt lopott, félelmében hitelezőitől. Összesen 545 fonttal - 160 ezer forinttal - tartozott. A bíróság egy év rendőri felügyeletre ítélte és 40 óra közmunkára. Szüleitől is kapott büntetést: "lefokozták" a család szégyenévé, nem mehetett nyaralni, visszamondták a neki beígért autót. Adósságát és az általa okozott kárt kifizették.
 
 
[ 2181 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x