HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16
Címlap / Őrület / Bezár a Sztárom a párom című filmből ismert könyvesbolt

Bezár a Sztárom a párom című filmből ismert könyvesbolt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16

Két héten belül bezárni kényszerül Nagy-Britannia egyik leghíresebb könyvesboltja, amely a Sztárom a párom című film alkotóit is megihlette. 

 

A brit főváros Notting Hill negyedében lévő Travel Bookshop állt a Julia Roberts és Hugh Grant főszerelésével készült romantikus komédia középpontjában. A könyvesbolt már a film 1999-es bemutatója előtt is a turisták egyik kedvence volt, ám hiába vonzott azóta még több filmbarátot a környékre, hatalmas veszteséget halmozott fel a gazdasági válság idején, és tulajdonosa szabadulni kényszerül tőle. Május óta árulja a könyvesboltot, ám vevő még nem jelentkezett rá - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap internetes kidásában.


A hír hallatán most írók és költők egy csoportja felajánlotta, hogy hetente egy-egy napot ingyen dolgoznának a könyvesboltban, ha bármilyen befektető hajlandó lenne megmenteni a bezárástól.

Kampányukat kedd este támogatásáról biztosította Alec Baldwin amerikai filmszínész, aki a hollywoodi filmben Anna Scott (Julia Roberts) barátját alakította. "Szomorú hír ez a mindenkinek kedves Notting Hill-i könyvesbolt számára. Mentsük meg a Travel Bookshopot!" - írta Baldwin Twitter-bejegyzésében.


Az 1979-ben alapított üzletnek 25 éve ugyanaz a tulajdonosa. Simon Gaul azután döntött a végleges bezárásról, hogy gyermekei nem akarják folytatnia a kereskedést.

Az üzletben hétfő óta végkiárusítást tartanak.
 
 
[ 4399 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x