Egy év börtön betörő elengedéséért
Címlap / Őrület / Egy év börtön betörő elengedéséért

Egy év börtön betörő elengedéséért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Egy év börtönt kapott egy rendőrnő Nagy-Britanniában, mert futni hagyott egy betörésre készülő férfit - jóllehet a bűntettnek elejét vette, és csupán más hivatalos dolga miatt nem vette őrizetbe a gyanúsítottat. 

 

Az eset még tavaly júliusban történt a Glasgow melletti Kirkintilloch-ban. A 38 éves rendőrnő, Michele Selby társával járőrkocsijukból felfigyelt egy gyanús férfira, aki egy kínai étteremnél ólálkodott. Igazoltatásakor csavarhúzó, feszítővas és egyéb, betöréshez is használatos szerszám került elő a táskájából, amit ő azzal magyarázott, hogy csupán ajtót akart javítani.

A járőrpár ellenőrizte a férfi múltját, és kiderült, hogy már hatszor elítélték, egy esetben betörésért. A rendőrnő mindazonáltal úgy vélte, hogy bűncselekmény nem történt, és elkobozta ugyan a betörésre is alkalmas szerszámokat, de az illetőt elengedte, értésére adva, hogy ha nem volna riasztásuk egy másik helyre, akkor már vinnék is a börtönbe.

Visszatérve a kapitányságra a járőr kukába dobta az elszedett szerszámokat. Társa azonban feljelentette feletteseiknél kötelességmulasztásért. Túl azon, hogy Selby már korábban lemondott tisztéről, a bíróság most egyévi börtönre ítélte.
 
 
[ 1894 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x