Méregdrága ingmosás
hirdetés
Címlap / Őrület / Méregdrága ingmosás

Méregdrága ingmosás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A méregdrága tisztítószámla miatt békebíróhoz fordult egy milánói férfi. A bíró azonban úgy ítélte meg, az ingmosás és vasalás akár hatszáztizennégy euróba is kerülhet. 


Rendezvénynaptár
Tíz ing, hét poló és két farmernadrág tisztítását kérte egy milánói férfi még két évvel ezelőtt. A nyári főszezonban, augusztus közepén az akkor egyetlen nyitva tartó tisztítóhoz fordult, az egész városban nagymúltú családi vállalkozásként ismert Alberti tisztítóhoz: azonnali mosást és vasalást kért házhoz szállítással.

Az ügyfél a tisztítást lakóháza portásával rendelte meg és Albertiék a portásnak mondták meg, mennyibe fog kerülni a kért munka. Az árkalkulációra az ügyfél igent mondott, két nap elteltével azonban meggondolta magát méregdrágának találva a számlát. A tisztító ugyanis hatszáztizennégy eurót kért, közel kétszázezer forintnak megfelelő összeget.

Az ügyfél a békebírósághoz fordult lopásnak nevezve a tisztító követelését és kártérítést is kért azért, mert a tisztító a kifizetetlen számla miatt nem adta vissza ingjeit, nadrágjait. A békebíró két év elteltével hozott ítéletet megállapítva meg, hogy Albertiék nem sértették meg az ügyfél jogait. Előre értesítették a vásárlót a szolgáltatás áráról és ezt az ügyfél elfogadta. Az olasz kereskedelmi piac szabad, mindenki olyan árat szab, amilyet akar. Természetesen a kliensnek joga van más, olcsóbb szolgáltatást keresni, de nem így történt. Az ingek és a két farmer Albertiniéknél marad - idézte a békebírói határozatot az olasz sajtó.


 
 
[ 1625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x