Alternatív hajtású járművek versenye Budapesten
Címlap / Őrület / Alternatív hajtású járművek versenye Budapesten

Alternatív hajtású járművek versenye Budapesten

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Az európai fővárosok között elsőként Budapesten rendeztek versenyt alternatív hajtású járműveknek, az MVM Energia 2.0 Futamot, a fővárosi Autómentes Napon az Andrássy úton. 

 

Baji Csaba, a Magyar Villamos Művek elnök-vezérigazgatója az alternatív hajtású járművek versenyének megnyitóján hangsúlyozta, hogy Magyarország EU-elnöksége idején indították el az MVM Energia 2.0 programot a környezetbarát gondolkodás lehetőségének biztosítására, az MVM Energia 2.0 Futam alternatív hajtású járművek vasárnapi versenyével pedig a tisztább környezetre, közlekedési módra kívánták a figyelmet iránytani.

MTI Fotó: Manek Attila                

A megnyitó után újságíróknak Baji Csaba elmondta, hogy a nemzeti tulajdonú energetikai társaságnak, az MVM-nek fontos a jövő generációja iránti gondolkodásmód terjesztése. Ebbe illeszkedik az MVM Energia 2.0 programja, illetve az alternatív hajtású járművek versenye, amelynek keretében az európai uniós környezeti elvárásokat, a környezettudatos jövőképet, a szén-dioxid mentes világgal kapcsolatos ismeretanyagot szeretnének közvetíteni.

Szén-dioxid mentesen nemcsak termelni kell az energiát, olcsón és biztonságosan, mint például Pakson, hanem az energiafelhasználásnál is arra kell törekedni, hogy minél inkább szén-dioxidtól mentesítsük a környezetet – tette hozzá az MVM elnök-vezérigazgatója.

A szervezők tájékoztatása szerint az alternatív hajtású járművek futamán zömmel azokat a zöld technológiákat látták az érdeklődők, amelyeket a járműgyárak felhasználhatnak.

A budapesti versenyen 37 jármű vett részt 9 kategóriában.


 
 
[ 2018 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x