Volán mögött "mutatványt" előadó autósokat füleltek le...
Címlap / Őrület / Volán mögött "mutatványt" előadó autósokat füleltek le

Volán mögött "mutatványt" előadó autósokat füleltek le

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Egészen elképesztő mutatvánnyal lepte meg a rendőröket Nagy-Britanniában egy sofőr: az illető vezetés közben a laptopján babrált, gondosan jegyzetelte egy rádiós feladvány megoldásait és mindeközben kávét szürcsölgetett. 

 

A volán mögött a vezetés helyett mással foglalkozó autósok lebuktatását célzó hadjáratuk során a dél-angliai Hampshire megye rendőrei egy vezetés közben késsel körtét pucoló autóst és megannyi telefonáló sofőrt is elkaptak. A rendőrök egy jelöletlen kamionnal vegyültek el a brit országutak autósai között, hogy megfigyeljék, videóra rögzítsék és lecsapjanak az ön- és közveszélyes sofőrökre.


Az akcióban két rendőrautó és egy motoros járőr is részt vett - olvasható a The Independent című brit lap internetes kiadásában. A hatóságok remélik, hogy a kezdeményezésük egyértelmű üzenettel szolgált az autósok számára.

Mint elmondták: a vezetés közbeni mobiltelefonálásért 60 font (18 ezer forint) pénzbüntetésre és három pont levonásra, az ilyenkor, vagy egyéb figyelemelterelő tevékenység során okozott halálos kimenetelű baleset miatt pedig 14 év börtönre számíthatnak a sofőrök.
 
 
[ 1784 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x