Megnevezték a virginiai rendőrgyilkost
Címlap / Őrület / Megnevezték a virginiai rendőrgyilkost

Megnevezték a virginiai rendőrgyilkost

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A 22 éves Ross Truett Ashley gyilkolta meg a Virginiai Műszaki Egyetem egyik rendőrét - közölte pénteken az Egyesült Államokban országos figyelem középpontjába került bűnüggyel kapcsolatban a rendőrség. 

A tettes és áldozat között a nyomozásnak nem sikerült semmilyen kapcsolatot megállapítania. A gyilkosság csütörtökön, egy rutinszerű közlekedési ellenőrzésnél történt: Deriek W. Crouse, az egyetemi rendőrség tagja megállított egy autót, amikor tüzet nyitottak rá. Az első jelentésekkel ellentétben a lövések nem a leállított autóból érkeztek, hanem az odasiető Ashley tüzelt. Crouse, aki háborús veterán és öt gyerek apja, a helyszínen életét vesztette. 

Ashley a gyilkosság után az oktatási intézmény parkolója felé menekült, ahol később rábukkantak a holttestére, egy mellette heverő lőfegyverrel együtt. A rendőrség  tájékoztatása szerint a támadó öngyilkos lett: mindkét halottal ugyanaz a fegyver végzett.

A tettes, aki nem volt az egyetem hallgatója, egyedül volt. Átöltözött, mielőtt maga ellen fordította a fegyvert, mintegy 800 méterre a rendőrgyilkosság helyszínétől.

A  csütörtöki lövöldözés nagy visszhangot váltott ki az amerikai médiában, mert 2007. április 16-án éppen a Blacksburgben található Virginiai Műszaki Egyetemen zajlott le az Egyesült Államok történetének legvéresebb ámokfutása, amelynek következtében 32 ember meghalt, 25 pedig megsebesült.

Az akkori gyilkosságok elkövetője az egyetem egy 23 éves, angolszakos diákja, a dél-koreai Cso Szjung Huj volt, aki magával is végzett.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x