Felelősek vagyunk magunkért
Címlap / Őrület / Felelősek vagyunk magunkért

Felelősek vagyunk magunkért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Napjainkban a tudományos előrejelzések és a misztikus jövendölések is előrevetítik az ökológiai katasztrófa árnyékát.  

 

Változtatnunk kell életünkön és a mentalitásunkon, hogy ezeket elkerüljük. A régi paraszti kultúráknak szerves része volt a környezet tisztelete, a természettel való együttélés. Most ismét tudomásul kell vennünk, hogy nem uralkodói vagyunk ennek a bolygónak, hanem az itt élő fajok egyike.

Az ökológia katasztrófa elkerülésére lehet nagy mozgalmakat indítani, de elsősorban mindenkinek magának kell meghoznia a felelős döntést. A gondolkodásmódunk megváltoztatása az első lépés ezen a téren. Saját életünkben kerülni kell a pazarlást, energiatakarékos égők használatával, a takarításnál a természetes anyagok használatával, a népi gyógymódok alkalmazásával, az ökoházak építésével meghosszabbíthatjuk bolygónk élettartamát. A környezet védelme a fogyasztással kapcsolatos önmérsékletet feltételez.

A fiatalokat tudatosságra kell nevelni a környezetvédelem kérdésében. Tény, hogy napjainkban bizonyos gazdasági érdekek, amelyek meghatározzák az országok életét hatalmas károkat okozhatnak. Közben versenyt futunk az idővel, mert nem tudhatjuk, hogy mennyit tolerál még nekünk a planéta. Ez a bolygó az emberiség nélkül is megvan évmilliárdok óta, így az emberiség által okozott kártól a világot nekünk kell megmentenünk.


 
 
[ 1234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x