Csak bokáig érő vízből menthetnek...
Címlap / Őrület / Csak bokáig érő vízből menthetnek...

Csak bokáig érő vízből menthetnek...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Csak bokáig érő vízből menthetnek a közönséges tűzoltók Nagy-Britanniában, derékig érő vizű tóhoz külön csapatot kell küldeniük a munkavédelmi szabályzat előírásai szerint. 

 

A korlátozás nem kizárt, hogy egy 41 éves férfi életébe került a minap Gosportban. Az illető a hattyúkat etette egy park tavában, amikor arccal előrezuhant a 90 centis vízbe. A parton lévők közül egy nő azonnal segítségért telefonált, ám a vonal másik végén egy tűzoltó közölte, hogy nem szabad a tóba gázolniuk, mert annak vízszintje magasabb, mint a bokájuké.


A telefonáló asszony nem akart hinni a fülének, azt hitte viccelnek vele, ám kiderült, hogy korántsem. A tűzoltó elmondta: az egészség- és munkavédelmi szabályzat rendelkezik úgy, hogy bokánál mélyebb víz esetén magasabb mentési szintű csapatot kell küldeniük, ők viszont már nem csak térdig, vagy derékig, hanem akár mellig érő vízbe is begyalogolhatnak.

A riasztás után 28 perccel érkezett a segítség, akkor viszont helikopteren, ám időközben a tóba zuhant férfi megfulladt.

A The Sun című brit lapnak egy mentési szakértő azt mondta, hogy feltehetően akkor is csak halvány esély lett volna a férfi újraélesztésének sikerére, ha azonnal indulnak menteni.
 
 
[ 1214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x