Tizenegy évre ítélték az élettársát fagyasztóba záró...
Címlap / Őrület / Tizenegy évre ítélték az élettársát fagyasztóba záró férfit

Tizenegy évre ítélték az élettársát fagyasztóba záró férfit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Jogerősen tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a kiskunhalasi férfit, aki bántalmazta, majd egy fagyasztóba zárva próbálta meggyilkolni élettársát. 

 

A táblabíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a vádlottat.

A jelenleg 24 esztendős - korábban lopás miatt már elítélt - Modok Róbert 2007 óta élt együtt a 68 éves férfival, utóbbi kiskunhalasi lakásán. Bár a fiatalabb férfinak másokkal is volt homoszexuális kapcsolata, az élettársak szerették egymást, a sértett "feleségemnek" szólította, becézgette a vádlottat. A sértett azonban a nála lényegesen fiatalabb vádlott érzelmi kisajátítására törekedett, ittasan kötekedővé vált, ilyenkor a két férfi között szóváltások is előfordultak.

2011. május 8-án mindketten otthon voltak, a sértett vendégeikkel borozgatott, a vádlott nem ivott. Délután a vádlott átment az egyik vendéggel egy közeli tanyára, ahol – bár ritkán fogyasztott alkoholt – megivott néhány deci bort. Amikor hazaért, ittassága miatt a sértett felelősségre vonta, ekkor lökdösődni, dulakodni kezdtek, majd a vádlott több mint tízszer fejbe rúgta a földre került idősebb férfit, aki ennek következtében elvesztette az eszméletét.
    A sértett elalélt testét a vádlott ezután egy 100x50x60 centiméteres fagyasztóládába gyömöszölte, majd a berendezés tetejére több mint nyolcvankilónyi nehezéket pakolt, hogy az idős férfi ne tudja azt kinyitni. Amikor néhány perc elteltével látta, hogy a sértett nem próbálkozik a szabadulással, elhagyta a házat. Egy kis idő múlva visszatért, és amikor észrevette, hogy a sértettnek sikerült résnyire felnyitnia a láda tetejét, visszacsukta azt, és még egy kiürült gázpalackot is rárakott.

A sértettet végül az ismerősök által értesített rendőrök szabadították ki. A férfi élete csak néhány percen múlott, a teste kezdett kihűlni, a szakértői vélemény szerint legfeljebb fél óra múlva megfulladt volna.

 
 
[ 1087 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x