Az első újrahasznosítható gyorskajálda
Címlap / Őrület / Az első újrahasznosítható gyorskajálda

Az első újrahasznosítható gyorskajálda

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

A szendvicsektől az elvihető menükig minden egy biológiailag lebontható és természetes helyiségben készül, helyi termelőktől. 


Rendezvénynaptár
A befejezés fázisában van a lengyelországi Ochabyban épülő Dream Park, az első ökológikus fast-food étterem.

A megbízók kívánsága szerint megalkotott Eat Me étterem az első lesz abban a fast-food étterem láncban, amely takarékossági politikát folytat az építkezés kezdetétől, a termékeknek a csomagolásáig.


A biológiailag lebontható anyagok képezik az új étterem szerkezetét, úgy kibővítve annak területét, hogy képes legyen legalább 50 vendéget fogadni. Az elválasztó falakat geotextilek alkotják, amelyeket a közelből származó fenyőlécek fognak keretbe az új struktúra számára. A berendezés is bió lesz, széles lapokra vágott furnérlemezekből áll, amelyeket szabványosít egy CNC nyomtató, lecsökkentve ezzel a ragasztó használatát. Ugyanezt az eljárást alkalmazzák az asztalok kialakításánál, amelyeknek nincsenek lábaik, hanem az elválasztó falak rendszerébe illeszkednek.

Természetes festékek, LED megvilágítás, lényegesen csökkentett reklámfeliratok, a szendvicsek csomagolásainál 25 százalék takarékosság reciklált papírral, természetes tintával. Ezen kívül az Eat Me szelektív hulladékgyűjtő rendszerrel is rendelkezik.

Annak biztosítása érdekében, hogy az egész struktúra ne jelentsen problémát a környezetre, a tervezők elhatározták, hogy az étterem,   a berendezés és az ételek csomagolásának minden összetevőjének kialakításánál kizárólag helyi termelőket vonnak be, mindenekelőtt azokra az anyagokra helyezve a hangsúlyt, amelyek később sem okoznak kárt a környezetben.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1701 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x