Óriásbaba született Debrecenben
hirdetés
Címlap / Őrület / Óriásbaba született Debrecenben

Óriásbaba született Debrecenben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdős Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot. 


Rendezvénynaptár
Az ultrahang-felvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is.

Erdős Tünde, Zselyke édesanyja az MTI-nek beszámolt róla, hogy a családba második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

Erdős Zselyke édesanyjával, Erdős Tündével hajdúböszörményi otthonukban
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

"Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetről, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédő szereket, így rejtély, mitől nőtt ilyen nagyra a kislányom" - mondta a boldog anya.

Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként "nagyokat alszik", nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínűleg az ország legnagyobb csecsemőjében gyönyörködhetnek.


 
 
[ 2047 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x