A Love Me Do címu dallal döntöttek kórusban éneklési világrekordot...
Címlap / Őrület / A Love Me Do címu dallal döntöttek kórusban éneklési világrekordot

A Love Me Do címu dallal döntöttek kórusban éneklési világrekordot

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Több mint 1600 Beatles-rajongó gyűlt össze pénteken Liverpoolban, hogy a híres gombafejűek első, pontosan fél évszázaddal ezelőtt megjelent Love Me Do című slágerét dalolva döntsék meg a kórusban éneklés világrekordját. 

 

Az 1631 kórustag helyi idő szerint pontban délben találkozott a város egyik mólójánál, hogy közös énekléssel ünnepeljék az 1962. október 5-én megjelent kislemezt, amely - a B oldalon a PS I Love You című szerzeménnyel - annak idején a brit slágerlista 17. helyéig jutott.


A rekordot a Guinness-szerkesztőség jelen lévő képviselője is megerősítette. A kórusban éneklés korábbi világrekordját 897 hang állította fel 2011-ben Chicagóban. Az egybegyűltek akkor a 25. születésnapját ünneplő, Meglógtam a Ferrarival (Ferris Bueller’s Day Off) című filmben felcsendült Danke Schoent énekelték.

A liverpooli rekordkísérlet a jubileumát ünneplő világhírű brit együttes tiszteletére rendezett, egy éven át tartó ünnepségsorozat részét képezte. A daloló tömegben helyi iskolások és a különböző kórusok tagjai is részt vettek. A rekordkísérlet hivatásos énekesek vezénylete alatt zajlott.
 
 
[ 1239 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x